Слави Трифонов влиза в политиката с внушителни имотна състояние,  научи

...
Слави Трифонов влиза в политиката с внушителни имотна състояние,  научи
Коментари Харесай

Палатът на Слави с джакузита, винарна и асансьор! Дългия се шири в 5-етажна къща в „Бояна“

Слави Трифонов влиза в политиката с внушителни имотна положение,  научи HotArena.

През последните 20 години Дългия непрестанно влага в парцели в България и по света и постоянно сменя именията си. Актуалният адрес на чалга задачата от Учиндол е в столичния квартал Бояна, наоколо до киноцентъра. Там той има къща с размерите на прогимназия. Въпросният парцел е под 24 часова защита, а до него се стига по частен път, където и пиле не може да прехвръкне.

Първоначалната сума, която Трифонов влага за градежа, възлиза на 1 623 000 лева, демонстрират данни от Търговския указател. През 2014 година цената на палата е скочила на баснословните 1 850 000 евро или 3  607 1500 лева.  Това излиза наяве от публикация на известна адвокатска фирма за недвижими парцели, посредством която Слави се опитал да продаде пететажната къща, само че никой не я е изискал.

Част от екстрите, с които Слави разполага в боянския си замък са вътрешен асансьор, джакузи, частна винарна, басейн с вътрешна и външна част, както и панорамна тераса в облаците, която разкрива невероятна панорама към Витоша. Къщата е звукоизолирана и се простира на цели 1199 квадратни метра.

Преди да се реалокира в нея Трифонов продаваше не по-малко първокласен мезонет в столичния квартал Борово за  4 милиона лв.. Съдбата му не е ясна и евентуално жилището, което било обзаведено с вносен камък и екзотично дърво, дизайнерски мебели, будоар с джакузи, личен фитнес център и персонален асансьор към този момент има нов притежател, писа „ Ретро “.

Малцина знаят, че новоизлюпения политик има и голям апартамент за знамение и приказ в „ Драгалевци “. Него обаче дарил безплатно през 2009г. на някогашната си държанка Магдалена Ангелова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР